paulinaandreasson

Story of my life. Kids, training, music, cars and fashion!

Om man bäddar får man ligga.

My life mamma, mera, mera sex, pappa, sex Permalink1
Det är verkligen ingen nyhet att sexet minskar i ett förhållande när man fått barn. Men jag vill inte påstå att det är pågrund av att tiden inte finns till, tex så somnar Torin runt 19-20. Jag menar där finns ju massor med tid egentligen, det måste ju inte vara jätte avancerat. 
Vad jag däremot märker är att problemet är att man som kvinna inte vill/har lust/ orkar. Innan jag skaffade barn så (here goes!) hade jag SJUK sexlust, men nu, visst den är där. Men jag orkar liksom inte. Jag går runt hela dagen och är behövd, det ska bäras på, gosas med och kramas. Jag blir dessutom psykiskt utmattad av att vara mamma, jag vet inte hur det är med er andra men jag är orolig konstant och det lär ju inte ändras, så jag får lära mig att leva med det. 
Men jag VET att ett förhållande fungerar inte om inte sexet gör det! SÅ ÄR DET BARA! (Säg vad ni vill!) så jag kämpar att komma ut ur mamma rollen på kvällen för att bli en sambo/flickvän, jag är med all säkerhet inte ensam! Det är bara att "göra det" tjejer! Ni gillar det när ni väl är där, sätt på er lite sexiga kläder (det gynnar er båda!) ställ upp för er sambos/pojkväns/mans skull, er egen skull och framför allt, erat förhållandes skull. 

LOVE TO THE PEOPLE! 


Till top