paulinaandreasson

Story of my life. Kids, training, music, cars and fashion!

You're safe.

My life babysim, hållinnedinadummakommentarer, idiota, stupid, vattenpalatset Permalink0
Asså... Jag fick precis höra en sak av K.. Suck...... K var med idag på babysimmet och Torin somnade sent igår, upp tidigt idag ock sedan hann han bara sova 15 min istället för 30-45, på förmiddagen, eller ja hann och hann, han blev väck av min mobil. Så han var på jävligt kasst humör. Och sen råkade han få en kallsup när K höll honom så han blev lite ledsen. Men jag fortsatte att bada med honom en stund för jag ville att han skulle lugna sig och bli glad igen. Och då hade K hört en kommentar från en Anna förälder (notera att denna brud var med förra veckan också, då Torin var på bra humör. Vi pratade även om hur kul de tyckte att det var.)  "här har vi en som inte gillar vatten" 
Ööh?? Nej, han ÄLSKAR vatten.. Eller ja just det.. Du känner ju min bebis eftersom att vi har träffats en gång i 30 min.. Det klart att han inte gillar vatten om du säger det.. 
Jävla idiot.. Varför ens engagera sig och slänga ur sig en sån kommentar? Asså vad får man ut av det? TUR bruden att jag inte hörde dig, så in i helvete tur! 
Jag kommer förmodligen att reta migpå detta en stund till, men nu fick jag iaf ur mig lite. En som inte gillar vatten.. Eller kanske en som är extremt trött, vad sägs om det Fröken bebis expert? 



Till top